12 / 05 / 2024

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veli Doğan tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2,5 yıldır durmuş halde olan Yenidoğan - Cumhuriyet - Emek Metro Hattında inceleme yaptı. İmamoğlu, "Ne yazık ki yatırım planında olmayan 2017'nin sonundan beri yani 2,5 yıldır duran bundan 10 ay önce durmuş haliyle aldığımız ve tasarımı sıkıntılı bir kılçık hat" dedi...

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı Haberi

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı

Ulaşım sektöründen altyapıya, kentsel dönüşümden spora kadar her alanda Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe kavuşturmayı planlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına hız veriyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde yapılması planlanan anket çalışmalarında en önemli 3 sorun arasında yer alan kapalı otopark ve pazar yeri sorunu da Büyükşehir Belediyesi'nce çözüldü. Yenidoğan Mahallesi’nde 2745 metrekare taban alanı ve 8235 metrekare inşaat alınana sahip Katlı Otopark ve Pazaryeri'nin yapımı tamamlandı. Bordum katı otopark zemin ve çatı katı hem pazar alanı hem de otopark olarak kullanılacak Yenidoğan Katkı Otoparkı ve Pazaryeri törenle hizmete açıldı. Yaklaşık 11 milyon 600 bin TL’ye mal olan eserin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş dışında Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım...