19 / 05 / 2024

Gürsunun cazibesi

Gürsunun cazibesi

Küçük atölyeleri OSB dışına çıkararak orta ve büyük ölçekli yatırımlara yer açmaya çalışan Gürsu OSB’de kamulaştırma bedelleri el yakıyor. Atölye sahipleri arsalarına 2 bin TL, üzerindeki atölyelere 800 TL metrekare fiyatı istiyor.

Mevduatın cazibesi gayrimenkul satışlarını sarstı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Vatandaş güvenli liman gayrimenkulü terk etmeye başladı. Mevduatın cazibesi artınca birçok yatırımcı birikimini gayrimenkul yerine bu alana yönlendirdi.

Ergün Güler: İnşaatın cazibesi Sign Of The City ile artacak!

‘Sign Of The City’nin sponsorlarından biri de Vestel oldu. Vestel Ticaret Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, “Sign Of The City ile inşaat sektörünün cazibesi artacak” dedi.

Yunus Aydın: Gürsu'nun cazibesi arttı yatırım talepleri hızlandı!

Küçük atölyeleri OSB dışına çıkararak orta ve büyük ölçekli yatırımlara yer açmaya çalışan Gürsu OSB’de kamulaştırma bedelleri el yakıyor. Atölye sahipleri arsalarına 2 bin TL, üzerindeki atölyelere 800 TL metrekare fiyatı istiyor.

Gürsu OSB'nin cazibesi artınca arsa fiyatları 2 bin TL'ye dayandı!

Gürsu OSB (GÜSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, bölgenin cazibesinin artmasıyla yatırım taleplerinin de hızlandığını belirterek, kamulaştırmadan rant elde etmek isteyenler yüzünden bölgede arsa fiyatlarının arttı dedi...

Gayrimenkul cazibesi ile tüketiciye güven veriyor!

Türkiye Gayrimenkul Piyasası Görünümü 2011 İlk çeyrek raporunda son iki yıldır ilk kez kriz öncesi seviyeye ulaşan tüketici güven endeksinin ve tüketici algısındaki olumlu değişimin etkisiyle ilk çeyrekte perakende cirolarında da artış olduğu kaydedildi.

60 yıllık sanayiciyim; gıda, petrol ve demirde böyle zam görmedim

Son aylarda rekor üstüne rekor kıran demir-çelik, petrol ve gıda fiyatları, sanayicilerin tepkisini çekiyor.

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 28 şirket eleman avında

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren 28 şirket çeşitli alanlara eleman alacak.

Eltes'te ''My Club'' Ferhat Göçer konseriyle açılacak

Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence ''My Club'' açılışında Ferhat Göçer konser verecek.

Gürsunun cazibesi Haberi

Gürsunun cazibesi

Gürsu OSB (GÜSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, bölgenin cazibesinin artmasıyla yatırım taleplerinin de hızlandığını belirterek, “Küçük ölçekli, atölye tarzı üretim alanlarının OSB dışına taşınması, orta ve büyük ölçekli yatırımcılara alan tahsis edilmesi için Gürsu Belediyesi ile bir kentsel dönüşüm projesi geliştirdik. Bu kapsamda kamulaştırmalar sürüyor. Kamulaştırmadan rant elde etmek isteyenler yüzünden bölgede arsa fiyatlarının arttı” dedi. 


OSB’nin orta ve büyük ölçekli firmaların yatırımına açılmaya başlandığını kaydeden Aydın, “Ancak arsa fiyatlarının yüksekliği yatırımcıları düşündürüyor. Bazı yatırımcılar da bölgedeki arsalarını satıp metrekare fiyatı daha ucuz olan OSB’lere gitmeyi düşünüyor. Gerçekleşen fiyatlar 400-600 TL/metrekareydi. Şu anda sanayicilerin birbirleriyle yaptıkları ticaretlerde arsa fiyatları 600 ile 1000 TL/ metrekare arasında değişiyor. Atölyelerin ve küçük ölçekli işletmelerin OSB dışarına çıkarılması projemiz kapsamında şahısların rızasıyla kamulaştırma...