04 / 05 / 2024

gürtaş yapı Çan Konutları

gürtaş yapı Çan Konutları

Gürtaş Yapı’nın hayata geçirdiği ve Çanakkale’nin en önemli termal projesi olan Çan Termal Konutları için 15 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Depreme dayanıklı fore kazık sistemiyle yapılan konutlara ilginin yoğun olduğu ifade ediliyor.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Güvenli yapı nedir?

Yaşanan İzmir depremi sonrası tekrar gündeme gelen “Güvenli Yapı” kavramını İnşaat Mühendisi Cemal Doğan anlattı.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Depremin zararlarını azaltmanın tek yolu güvenli yapılar!

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Depremlerde insanların uğrayacağı maddi ve manevi zararları azaltmanın tek yolu güvenli yapılar yapmaktır” dedi.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Manisa Sakarlı'da gölet yapımı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kırkağaç ilçesi Sakarlı Mahallesinde hayvan içme suyu göletinin yapımını tamamladı.

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aydın, Kemal Balıkçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Gül Yapı Arap yatırımcılara konut satacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Yapı ve Gül Proje. CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve bu yıl 35 bin kikinin ziyaret etmesi beklenen Kmlak 2014 Fuar'ın da projelerini görücüye çıkarttı...

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede?

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamındaki konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Gül Yapı Gül Park Yaşam Evleri!

Konut teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Gül Yapı Gül Park Yaşam Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güveniş Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Tosun, Yaşar Tosun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

gürtaş yapı Çan Konutları Haberi

gürtaş yapı Çan Konutları


Çanakkale’nin en büyük termal projesi Çan Termal Konutları satışa sunuldu. Tüm dairelerde termal suyun aktığı konutlarda iş yerleri de bulunuyor.


Gürtaş Yapı’nın hayata geçirdiği ve Çanakkale’nin en önemli termal projesi olan Çan Termal Konutları için 15 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Depreme dayanıklı fore kazık sistemiyle yapılan konutlara ilginin yoğun olduğu ifade ediliyor.


140 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede bir dizi satın alma seçenekleri de yer alıyor.


Gürtaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Paşalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Çan’a yeni bir format kazandıracak olan ve çağdaş dünyayı, doğal yaşam konseptiyle birleştiren Çan Termal Konutları için, bölgesel olarak yapılan en doğru ve düzgün proje olduğuna inanıyorum. Fark yaratan 46 derecelik kaplıca suyunun kullanıldığı projemiz bir...