02 / 05 / 2024

güryapı Esenler Havaalanı mahallesi

güryapı Esenler Havaalanı mahallesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Kısım için Güryapı İnşaat sözleşme imzaladı.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Görkemn Zafer Bagrıaçık tarafından kuruldu.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Esenler'de 40 bin konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, depreme yönelik başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Göksu, “Esenler Belediyesi’ne devredilen arsada yapılan projeye toplam 40 bin konut taşınacak'' dedi.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

TOKİ Esenler projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler’in yıllardır devam eden imar sorununun çözüme kavuşacağı, riskli yapıların kurtarılacağı tarihi günde, Esenler Belediyesi'ne devredilen alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilecek olan konutların temeli atılacak.

Güryapı'ya Halkalı Sosyal Tesisi için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesisi'nin yer teslimi Güryapı'ya yapıldı...

Güryapı, Halkalı Sosyal Tesisi 449.7 milyona inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesis ihalesinde sözleşme imzalandı. Güryapı tesisi 449,7 milyon TL'ye inşa edecek...

güryapı Esenler Havaalanı mahallesi Haberi

güryapı Esenler Havaalanı mahallesi

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Güryapı İnşaat Taah Tur. San.ve Dış Tic. A.Ş. ile 20.06.2014 tarihinde imzalanmıştır.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için