21 / 05 / 2024

Güven Coşkun

Güven Coşkun

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Coşkun tarafından kuruldu.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Güven Coşkun Haberi

Güven Coşkun

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Muratpaşa Sokak, Yeni Han...