02 / 05 / 2024

Güven Demircan kimdir

Güven Demircan kimdir

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şube Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana imar planları ile ilgili kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi vererek bir rapor hazırladı...

Güven Demircan Adana imar planları raporunu değerlendirdi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şube Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana imar planları ile ilgili kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi vererek bir rapor hazırladı...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Hidayet Güvenç kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanı Hidayet Güvenç kimdir? Hidayet Güvenç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hidayet Güvenç ne zamandan beri tapu dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

Turgut Hamzaçebi: İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Mermerciler Sitesini inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mermerciler Sitesinde incelemelerde bulundu. İncelemede bulunan Güvenç, yeni yapılacak sitenin kentin ihtiyacını karşılayacak modern bir site olacağını ifade etti.

Ali Dumankaya: İnşaat sektörü güven endeksindeki düşüş uzun soluklu değil!

TÜİK'in son emlak verilerine göre konut alıcıları inşaat sektörüne olan güvenini kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya güven endeksindeki düşüşün uzun soluklu olmayacağını aktardı.

Tüketici Güven Endeksi Temmuz ayında yüzde 0,3 arttı!

’Tüketici Güven Endeksi Temmuz Ayı Sonuçları’ açıklandı. Buna göre, Tüketici güven endeksi yüzde 0,3 arttı. Haziran ayında 73,7 olan endeks, Temmuz ayında 73,9 değerine yükseldi...

Güven Demircan kimdir Haberi

Güven Demircan kimdir


TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şube Yönetici Yardımcısı Güven Demircan, Adana Biiyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar planlarının onaylanması ile kentin rahat bir nefes alması beklendiğini vurguladı. Demircan Adana'nın imar planı ve kenleşme konusunda görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir gibi Türkiye'nin hemen her bakımdan lokomotifi konumundaki iller de dahil olmak üzere her bölgede gecekondu yapılaşmasına, düzensiz ve çarpık yapılaşmaya rastlamak mümkündür. 

Bu düzensiz ve çarpık yapılaşma çoğu zaman altyapı, ulaşım, yol ve diğer problemleri de beraberinde getirmiştir. İlerleyen zaman ve çağın ihtiyaçları ile birlikte bu bölgelerde "Kentsel dönüşüm" adı altında yeni bir yapılanma ihtiyacı doğmuştur. Bu kentsel dönüşüm temelde dört amaca hizmet etmek üzere ortaya çıkmıştır. Bunlar: toplumsal bozulmanın nedenlerinin araştırılarak. bunun ortadan kaldırılmasıyla...