10 / 05 / 2024

Güven İnşaat Merkez Ofisi

Güven İnşaat Merkez Ofisi

MÜSİAD, inşaat Sektör Kurulu Toplantılarını üyelerinin katılımı ile yaptı. İlk toplantı. Güven Öztürk'ün ev sahipliğinde Güven İnşaat Merkez Ofisi'nde yapıldı. Toplantıda İmar Yönetmeliği tartışıldı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Bozkurt tarafından kuruldu.

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Güven İnşaat Merkez Ofisi Haberi

Güven İnşaat Merkez Ofisi

İlk toplantı, Güven Öztürk'ün ev sahipliğinde Güven İnşaat Merkez Ofisi’nde yapıldı. Toplantıda 1 Haziran 2013 tarihinde yürürlüğe girmiş olan 28664 Sayılı Tip İmar Yönetmeliği'nin uygulamada oluşturduğu tereddütler ele alındı. Sektör Kurulu üyelerinin, söz konusu yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle oluşan sorunlarını dile getirerek, sorunların çözümü amacıyla ilçe belediyeleri imar müdürlük elemanları ile birlikte görüşmeler yapılması gerekliliği üzerinde karar kıldı.Toplantıda; belediyeler ile yapılacak görüşmelerde sunmak üzere detaylı bir rapor hazırlamak amacıyla MÜSİAD üyesi Ali Adıgüzel' in başkanlığında bir komisyon kuruldu. Komisyonun diğer üyeliklerine ise Yılmaz Çinar, Atilla Gökçek, A.Selim Ener, Güven Öztürk, Beyhan Hasırcı, Ayhan Ekmekçioğlu ve Abdulkadir Sökücü seçildi.


Gaziantep MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu, sonraki toplantısında İmar Yönetmeliği'nin uygulanması ile ilgili oluşturulmuş komisyon üyeleri ve bu üyelerin proje sorumluları ile Ali Adıgüzel'in...