19 / 05 / 2024

güven kepçe körfez

güven kepçe körfez

Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe ürettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, "Kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak." dedi.

İnşaat sektöründe güven arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ekonomik güven endeksi Aralık ayında 96,4 iken, Ocak ayında yüzde 3,1 oranında artış gösterdi ve 99,4 değerini aldı. Yine açıklanan rakamlara göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,3 oranında artarak 90,9 değerini aldı.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ekonomik güven endeksi aylık bazda yüzde 1,2 artarak 96,5 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, ekonomik güven endeksi, Ekim ayında aylık bazda yüzde 1,2 artış göstererek, 96,5 değerini aldı.

Tüketici güven endeksi aylık bazda yüzde 4,4 artarak 74,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici güven endeksi Ekim ayında aylık bazda yüzde 4,4 artış göstererek 74,6'ya çıktı.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Tüketici güven endeksi Eylül'de yüzde 0,3 artarak 72,4'e yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tüketici güven endeksi Eylül ayında aylık bazda yüzde 0,3 artış gösterdi ve 72,4'e çıktı.

Tüketici güven endeksi mayısta düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,6 düşüşle 77,3'e geriledi.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Ekonomik güven endeksi açıklandı!

Ekonomik güven endeksi, aralık ayında aylık bazda yüzde 3,5 azalarak 86,4 değerine geriledi.

İnşaat sektörü güven endeksi 73.3 oldu!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi aralık ayında bir önceki aya göre hizmet sektöründe yüzde 9,2, perakende ticaret sektöründe  yüzde 7,8 ve inşaat sektöründe yüzde 7,2 geriledi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü!

Eylül 2020'ye ilişkin ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

güven kepçe körfez Haberi

güven kepçe körfez
Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe ürettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, "Kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak. Dizaynı tamamen bize ait olan ve boş ağırlığı 34 ton olan kepçemiz deniz dibinden tek seferde 50 ton malzeme alabilecek kapasiteye sahip" dedi Dünyanın önde gelen kepçe üreticileri arasında yer alan Güven Kepçe, Körfez Geçiş Projesi için özel bir kepçe üretti. Boş ağırlığı 34 ton olan ve tek seferde 50 tonluk malzemeyi deniz dibinden çıkarabilecek kapasiteye sahip kepçe, Körfez Geçiş Köprüsü'nün ayaklarının yerleştirileceği bölgelerin kazılmasında kullanılacak.

İstanbul Maltepe'de 1983 yılında küçük bir atölyede kum kepçeleri üretim ve tamiratı yaparak faaliyetlerine başlayan Güven Kepçe, 1999 depremiyle birlikte inşaadarda kullanılan deniz kumunun önemini kaybetmesiyle faaliyet alanını genişleterek gemi...