10 / 05 / 2024

güven yapı sarıyer projeleri

güven yapı sarıyer projeleri

Güven Yapı, 2 yeni projeye başlıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler Sarıyer'de hayata geçiriliyor.

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Güven Obalı nerelidir? Nereden mezun oldu ve hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Obalı ile ilgili merak edilen her şey...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Zeybek tarafından kuruldu.

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 4 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Tuncay tarafından kuruldu. 

Sarıyer'deki 21 dönümlük araziye okul yapılması talep edildi!

Sarıyer'deki 21 dönümlük arazinin imarı 2018 yılında değiştirildi. Tamamı ağaçlarla çevrili Hazine arazisinin imar planlarında, imam hatip ve uygulama camisi yapılması talep edildi...

Sarıyer'in imar planları yeniden gündeme alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sarıyer’de binlerce mahalleliyi yakından alakadar eden Islah İmar Planları’nın yeniden görüşülmesi kararını verdi. İBB tarafından verilen karar sonrası hazırlanan planlar, pazartesi günkü Sarıyer Belediye Meclisi'nin gündemine alındı...

Sarıyer'deki Gümüşdere Kilisesi harabeye döndü!

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

güven yapı sarıyer projeleri Haberi

güven yapı sarıyer projeleri

Güven Yapı İnşaat, Sarıyer'de 2 yeni proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Daha önce Bahçelievler, Zekariyaköy ve Uskumruköy'de konut projeleri hayata geçiren şirket, bu kez Sarıyer'de 2 projeye başlayacak. Projelerin ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.


Güven Yapı, Sarıyer'de Güven Gold ve Güven Garden projelerini inşa edecek. Güven Garden projesi şirketin Sarıyer Maden'deki 3. projesi olacak. 



Güven Garden, 10 blok ve 48 daire seçeneğinden oluşuyor. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen proje şehrin gürültüsünden uzak yepyeni bir yaşama alanı sunuyor.


Güven Yapı'nın Sarıyer'de hayata geçireceği 2. proje olan Güven Gold, 11 blok ve 68 daireden oluşuyor. Projedeki daireler 200 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Güven Gold projesinin sosyal yaşam alanları arasında spor kompleksi, yüzme havuzu,çocuk parkı ve kapalı...