27 / 04 / 2024

Güven Gold ve Güven Garden Sarıyer'de başlıyor! Yeni proje!

Güven Gold ve Güven Garden Sarıyer'de başlıyor! Yeni proje!

Firma: Güven Yapı İnşaat

Proje: Güven Garden

Güven Yapı, 2 yeni projeye başlıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler Sarıyer'de hayata geçiriliyor.



Güven Yapı İnşaat, Sarıyer'de 2 yeni proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Daha önce Bahçelievler, Zekariyaköy ve Uskumruköy'de konut projeleri hayata geçiren şirket, bu kez Sarıyer'de 2 projeye başlayacak. Projelerin ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.


Güven Yapı, Sarıyer'de Güven Gold ve  Güven Garden  projelerini inşa edecek. Güven Garden projesi şirketin Sarıyer Maden'deki 3. projesi olacak. 


Güven Gold ve Güven Garden Sarıyer de başlıyor! Yeni proje!


Güven Garden, 10 blok ve 48 daire seçeneğinden oluşuyor. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen proje şehrin gürültüsünden uzak yepyeni bir yaşama alanı sunuyor.


Güven Yapı'nın Sarıyer'de hayata geçireceği 2. proje olan Güven Gold, 11 blok ve 68 daireden oluşuyor. Projedeki daireler 200 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Güven Gold ve Güven Garden Sarıyer de başlıyor! Yeni proje!


Güven Gold projesinin sosyal yaşam alanları arasında spor kompleksi, yüzme havuzu,çocuk parkı ve kapalı otopark mevcut. 


Son deprem yönetmeliğine göre yapılacak olan Güven Gold projesinden şehir merkezine 3 ile 10 dakika arasında ulaşılabiliyor.


Güven Yapı İnşaat İletişim

WEB: www.guvenyapiinsaat.com.tr

Telefon: 0 (212) 507 76 62

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


Geri Dön