10 / 05 / 2024

güven yapı güven garden projesi

güven yapı güven garden projesi

Güven Yapı, 2 yeni projeye başlıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler Sarıyer'de hayata geçiriliyor.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Güven Obalı nerelidir? Nereden mezun oldu ve hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Obalı ile ilgili merak edilen her şey...

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi 73.3 oldu!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi aralık ayında bir önceki aya göre hizmet sektöründe yüzde 9,2, perakende ticaret sektöründe  yüzde 7,8 ve inşaat sektöründe yüzde 7,2 geriledi.

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Zeybek tarafından kuruldu.

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Güven Yapı Malzemeleri Nakliye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 4 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Tuncay tarafından kuruldu. 

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Güven Yapı Tasarım Dekorasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mennan Güven tarafından kuruldu. 

Ozan Güven Karadağ'dan ev aldı!

Ozan Güven, Avrupa Birliği’ne girmesi beklenen Karadağ’dan ev satın aldı. Başarılı oyuncu, hem yatırım yapıp hem de Avrupa ülkelerine serbest dolaşım hakkı kazanacak.

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kızıldağ İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kızıldağ tarafından kuruldu. 

Güven Kuzu: KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor!

Kuzu Grup, dünyanın 3 kıtasında ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam ediyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "Sektörde talebi artırmak için KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor. Yapılan bu çalışmalar sektöre olumlu bir şekilde yansıyacak" diyor.

Gvn Güven Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvn Güven Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Selçuk çamcı ve Zihni Çamcı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı.

güven yapı güven garden projesi Haberi

güven yapı güven garden projesi

Güven Yapı İnşaat, Sarıyer'de 2 yeni proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Daha önce Bahçelievler, Zekariyaköy ve Uskumruköy'de konut projeleri hayata geçiren şirket, bu kez Sarıyer'de 2 projeye başlayacak. Projelerin ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.


Güven Yapı, Sarıyer'de Güven Gold ve Güven Garden projelerini inşa edecek. Güven Garden projesi şirketin Sarıyer Maden'deki 3. projesi olacak. 



Güven Garden, 10 blok ve 48 daire seçeneğinden oluşuyor. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen proje şehrin gürültüsünden uzak yepyeni bir yaşama alanı sunuyor.


Güven Yapı'nın Sarıyer'de hayata geçireceği 2. proje olan Güven Gold, 11 blok ve 68 daireden oluşuyor. Projedeki daireler 200 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Güven Gold projesinin sosyal yaşam alanları arasında spor kompleksi, yüzme havuzu,çocuk parkı ve kapalı...