06 / 05 / 2024

Güvener Suites

Güvener Suites

Kisan İnşaat ve Mühendislik İstanbul Edirnekapı"daki şantiyede görevlendirmek üzere takım arkadaşları arıyor

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marbella Suites Otelcilik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Dicle Aydın ve İbrahim Ciğerci tarafından kuruldu...

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Metrohome Suites güncel fiyatları!

Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 1.600 konut ve 130 ticari birim bulunuyor. Peki Metrohome Suites güncel fiyatları ne kadar?

Aykon Suites stüdyo daireleriyle yoğun ilgi görüyor!

AYKON Suites projesi, Ankara'da değişen yaşam tarzına ışık tutuyor. Proje, küçük alanlarda konfor arayan ve home office çalışma tarzını benimseyen bireylerden ilgi görüyor.

Metrohome Suites güncel fiyat listesi!

1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome Suites projesinin teslimleri 2018 sonunda gerçekleşecek. Metrohome Suites güncel fiyat listesine göre projenin metrekare birim fiyatı 3.750 TL ‘den başlıyor.

Güvener Suites Haberi

Güvener Suites

 

Kisan İnşaat ve Mühendislik İstanbul Edirnekapı"daki şantiyede görevlendirmek üzere şantiye şefi, sistem emniyet sorumlusu, formen, şoför, alüminyum ustası, kaynak ustası, elektrik ustası, tesisat ustası ve 15 kişilik bir düz işçi ekibi arıyor.

 

 

Hakan şžirinTel: 0216 378 44 98

Faks: 0216 378 84 37