21 / 05 / 2024

güvener suits feneryolu

güvener suits feneryolu

Güvener Suits projesi Koç Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat tarafından Feneryolu'da inşa ediliyor. Güvener Suits daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor...

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Burak Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan dükkan kiraladı!

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı.

Meriç Emlak ve Dekorasyon Mimarlık Gıda Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Emlak ve Dekorasyon Mimarlık Gıda Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Tuğçe Meriç tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Şefizade Sokak'ta kuruldu.

Pırlanta Göztepe projesi satışta! 540 bin TL'ye!

İstanbul'da Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlere imza atan Erkan İnşaat, butik anlayışla inşa etmeye başladığı yeni projesi Pırlanta Göztepe'nin lansmanını, 'Best Of Göztepe' konseptiyle Çırağan'da gerçekleştirdi.

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Halil Güvener Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 19 Ekim'de Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Özgüvener İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüvener İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Havlacı ve Ercan Öztürk ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

güvener suits feneryolu Haberi

güvener suits feneryolu


Koç Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Güvener Suits projesi Feneryolu'da yer alıyor. Güvener Suits projesinde toplamda 30 adet daire bulunuyor. Proje 11 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. 


Güvener Suits fiyatları; Çatı dubleksi ön cephe 950 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında, çatı dubleksi arka cephe 850 bin TL ile 1 milyon 50 bin TL arasında, zemin kat yüksek giriş önce cephe 480 bin TL ile 600 bin TL arasında, ön cephe normal daireler 685 bin TL ile 850 bin TL arasında, arka cephe normal daireler 600 bin TL ile 720 bin TL arasında satışa sunuluyor. 


Güvener Suits'te ödemeler yüzde 30 peşinatla yapılıyor. Tapu tarihinde yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, kalan yüzde 20 teslimlerde ödeniyor. Her...