18 / 05 / 2024

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Güvenler Grup Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Grup Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Güven ve İsmet Güven imzasıyla kuruldu.

Güvenler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güvenler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emir Yapıcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Artı 1 Life Ataşehir'de kuruldu.

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı!

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı. DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri 2015’in sadece Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri değil; dünya genelindeki tüm şirketlere açık olacağını duyurdu.

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ataşehir, Mevlanan Mahallesi, Şehit Emre Anşin Sokak'ta kuruldu.

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Sunar tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Dersaadet Caddesi'nde kuruldu.

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Özel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Daşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Salihpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Pineston İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pineston İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yıldız, Aybike Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını,her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güvenler Prefabrik ve Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; AHMET YESEVİ MAH.YESEVİ CAD. ŞEYH ŞABANİ VELİ CAMİ SİT.84/1...