08 / 05 / 2024

güvenli asansörün özellikleri

güvenli asansörün özellikleri

Asansör sektörünün en önemli sorunlarından biri, merdiven altı üretim. Yetkili olmayan firmalar, hem sektörün kalitesini düşürüyor hem de güvenliğimizi tehdit ediyor. Asansör güvenliğinde teknoloji engel tanımıyor...

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Uzun yolculukta güvenli sürüş nasıl sağlanır? Kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkanlar bunlara dikkat!

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Bayram tatilinde kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmayı planlayanların sürüş güvenliği ve rahatlığı açısından uyması gereken önemli kurallar var.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Simfer mini fırın fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Küçük mutfakların kurtarıcısı Simfer mini fırın, pratik ama lezzetli yemek yapmak isteyenlerin ilk tercihi. Peki Simfer mini fırın özellikleri ne? Simfer mini fırın kaç litre? Simfer mini fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

güvenli asansörün özellikleri Haberi

güvenli asansörün özellikleri

İnşaat sektöründeki hareketlilik devam ediyor. Artan hacim ile birlikte asansör sektörü de yükselişe geçti. Ancak merpen altı firmalar güvenliğimizi tehdit ediyor.



Asansör sektörünün en önemli sorunlarından biri, merpen altı üretim. Yetkili olmayan firmalar, hem sektörün kalitesini düşürüyor hem de güvenliğimizi tehdit ediyor. Ayrıca aylık ve yıllık periyotlarla bakım, denetimden geçmesi gereken asansörlerin, denetleme ve bakımları da zamanında yapılmıyor. Peki tüm bu karmaşa içerisinde güvenliğimizi nasıl sağlayacağız? 


Yüksek Teknoloji Tercih Edilmeli


Türkiye'de birçok kaliteli projeye imza atan HMF Hyundai Asansör'ün Genel Müdürü Hakan Ek, güvenli asansörler için şu önerilerde bulunuyor:

"Türkiye'de şu anda mevcut olan asansörlerin birçoğu maalesef kullanıma uygun değil. Güvenliğiniz için, asansörlerin bakımı ve denetimi, zamanında ve yetkili firmalar tarafından yapılmalı. Firmaya ve asansöre ait belgelere, özellikle de Temel Sağlık ve Güvenlik...