05 / 05 / 2024

güvercinlik köyü içme suyu hattı patlak

güvercinlik köyü içme suyu hattı patlak

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Güvercinlik Köyü 'nde, içme suyu isale hattındaki patlak nedeniyle, 30 ev ve 8 işyerini su basarken, bazı evlerin bahçe duvarları yıkıldı.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Kıyıda köşede doları olanlar acilen bakın! Dolar gümbür gümbür geliyor! Görenler şoka giriyor

10 Ekim 2022 Pazartesi günü dolar kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Dolar kurunda bugün ibreler yeşili gösteriyor. Kıyıda köşede doların olanlar acilen bakın, dolar gümbür gümbür geliyor. Güncel son dakika dolar kuru...

Kahvenizi artık evde içme vakti! Karaca’ya gel istediğin kahve makinesini uygun fiyata al! 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Günlük olarak en çok tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahveye Karaca’dan bambaşka yenilikler geldi. Birbirinden farklı kahve makinelerine Karaca farkı ile sahip olmak mümkün. Üstelik uygun fiyatlarla. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

güvercinlik köyü içme suyu hattı patlak Haberi

güvercinlik köyü içme suyu hattı patlak


Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Güvercinlik Köyü'nde, içme suyu isale hattındaki patlak nedeniyle, 30 ev ve 8 işyerini su basarken, bazı evlerin bahçe duvararı yıkıldı. Bodrum - Milas Karayolu ve sokaklar dereye döndü. Son 6 ay içinde isale hattında 14 kez patlak meydana gelmesi köylüleri isyan ettirdi.


Bugün saat 05.30 sıralarında, Güvercinlik Köyü'nün yakınından geçen içme suyu şebekesinde patlak meydana geldi. Tonlarca su boşa akarak, sokakları dereye dönüştürdü. Birden evlerine dolmaya başlayan suyla yataklarından fırlayan köylüler, neye uğradığı şaşırdı. Kimisi panikle evlerinin terasına kaçarken, kimisi de çocuklarını alıp evlerini terk etti.


Yollar, suların önüne katıp getirdiği taş ve kaya parçalarıyla doldu. 30 ev ve 8 işyeri çamurlu suyla doldu. Bazı evlerin bahçe duvarları da yıkıldı. Bodrum-Milas Karayolu da sel suları nedeniyle kısa...