04 / 05 / 2024

güzel group bağdat projesi

güzel group bağdat projesi

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönecek!

Bağdat Caddesi’ni kültürel ve ticari anlamda geliştirmek için çalışmalarda bulunan Bağdat Caddesi Derneği, Paris'teki Champ-Elysees'i temsil eden komite ile işbirliği anlaşması yaptı.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

güzel group bağdat projesi Haberi

güzel group bağdat projesi

Güzel Residence, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajlar sunuyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, “Proje, hem bizim hem caddenin en önemli projesi olacak”...