05 / 05 / 2024

güzel grup güzel residence projesi

güzel grup güzel residence projesi

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Güzel Residence projesi satışa çıkıyor!

Güzel Residence Güzel Grup tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Güzel Residence projesi satışa çıkıyor. İki hafta sonra temelinin atılacağı proje, 14 ay sonra teslim edilecek

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

Mebuskent'te öğretmenler gününe özel kampanya!

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel kampanya düzenlendi. 24 ile 30 Kasım tarihleri arasında ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor.

İdris Güllüce: Doğu Anadolu'muz Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir!

Erzurum`da gezi ve incelemede bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediyesi`ni de ziyaret etti. Bakan Güllüce, "Doğu Anadolu`muz, Batı Anadolu kadar güzel bir hale gelecektir" dedi...

Soner Çetin: Çukurova Türkiye'nin en güzel yeri olacak!

Belediye Evleri'nde sakinlere seslenen CHP Çukurova Belediye başkan adayı Soner Çetin, "Burada öyle bir kentsel yenileme yapacağız ki; sadece Çukurova'nın değil, Türkiye'nin örnek gösterilen en güzel semti olacak" dedi

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Özyurtlar İnşaat, Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir etkinlikle kutladı!

Özyurtlar İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir etkinlikle kutladı. Gerçekleşen etkinlik kapsamında N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde yüzde 10 indirim yapılırken, Özyurtlar Satış Ofisi’nde de dün bir kokteyl düzenlendi.

Özyurtlar İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Özyurtlar İnşaat'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de içine alan indirim kampanyası 3-9 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde Kadınlar Günü haftasına özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor...

Dumankaya İnşaat'tan Kadınlar Günü'ne özel hediyeler!

Dumankaya İnşaat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir hediye veriyor. 8 Mart'ta Dumankaya satış ofislerini ziyaret eden tüm kadınlar, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın hediyelerine sahip olacaklar...

güzel grup güzel residence projesi Haberi

güzel grup güzel residence projesi

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem de Bağdat Caddesi'nin önemli bir projesi olarak hayat bulacak. Her iki blokta da inşaat faaliyetleri hızla sürüyor. 13 ay sonra teslim edeceğiz" diye...