30 / 04 / 2024

güzel inşaat Güzel Rezidans

güzel inşaat Güzel Rezidans

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

İnşaat sektörünü 2024'te zor günler bekliyor!

Özel tüketimi azaltmaya yönelik atılan adımlar ve maliyet artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiledi. 2024 yılında da inşaat sektörünü zor günlerin beklendiği belirtildi.

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin inşaat ihalesi TBMM'de!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi çevre düzeni ve imar planlarının askı süreci devam ederken Millet Bahçesi inşaatı için ihaleye çıkılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Giresun Özel İdaresi Hizmet Binası'nın inşaatına ilişkin 8 soru TBMM'de!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi'nde yapılan yeni İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Rusya ile ilişkileri inşaat anlamında güçlendirmeliyiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Rusya ile çok güzel ilişkilerimiz var. Bu ilişkileri inşaat anlamında, ekonomi anlamında güçlendirmemiz gerekiyor." dedi.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Garanti'den inşaat sektörüne özel paket!

Garanti, inşaat sektörüne özel paketler hazırlıyor. Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 2017’de önceliklerinin yeni müşteri kazanmak olduğunu belirtti.

Bursa'da inşaat sektöründe güç birliği fark yarattı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Daha güzel bir Bursa için özel sektör ve belediyelerin yaptığı güç birliği inşaat sektöründe fark yaratıyor.

İnşaat sektörü Doğu ve Güneydoğu'da şahlanacak!

Türkiye İMSAD’ın ekim ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre, 2016 yılı ikinci çeyrek döneminde inşaat harcamaları yüzde 12,2 arttı, özel sektör inşaat harcamaları ise 32,90 milyar TL’ye yükseldi.

Sivas İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Klavuz Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak. İhalesi 08 Kasım 2016 Salı Günü gerçekleşecek işin keşif bedeli 26 milyon 177 bin 799 TL olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de iş merkezi inşaatında göçük meydana geldi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

güzel inşaat Güzel Rezidans Haberi

güzel inşaat Güzel Rezidans

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire sayısı 38 adet olarak belirlendi. Konut teslimlerinin 14 ay sonra gerçekleşeceği projenin bin 700 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. 


İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe'de yükselen Güzel Rezidans 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje 10 ve 11 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Kalamış'a ise yürüyerek 4 dakika, Bağdat Caddesi'ne 40 adımlık mesafede olan Güzel Residence Evleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 357 05 05 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire büyüklükleri minimum 140 metrekare, maksimum ise 260 metrekare şeklinde dizayn edildi. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Fenerbahçe Güzel Residence'de yüzme havuzu, özel güvenlik, sauna, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu bulunuyor. 


Güzel Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 357 05 05

Web: