04 / 05 / 2024

güzel residence kaç para

güzel residence kaç para

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

CK Residence Kağıthane'de satışlar başlıyor! 435 bin TL'ye!

Sadece 2+1 dairelerden oluşan 70 dairelik CK RESIDENCE, Kağıthane merkezinde Kemerburgaz caddesi üzerinde hayata geçecek. Daire satışları 22 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak. Öncelik, ön talep için başvuruda bulunanlara verilecek.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacak!

1946 yılında Fındıklı'da eski Meclis-i Mebusan binasında bulunan Güzel Sanatlar Akademisi, Belediye'ye devredilen eski Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Silahhane binasında, eğitime elverişli bir hale getirilmesi için, tadilat yapılacakmış.

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

güzel residence kaç para Haberi

güzel residence kaç para

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen ve İstanbul'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen 'çok özel' özellikleri olan Güzel Residence'nin yapımına başlandı. Şarkılara konu olmuş, insanların 'bir tatlı huzur' almaya geldikleri Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede, İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan caddede hayata geçirilen biri 10 diğeri 11 kat iki binayı yani, 'Güzel Residence'yi özel kılan ise yeşil alanı. Caddeye 40 adım, çok özel bir proje. Ayrıcalıklı proje rüyaların gerçeğe dönüşmesini de sunuyor. Özellikle Bağdat Caddesi'nde bugüne kadar yapılan, yerinde dönüşüm projelerinin büyük bölümünde binaların yeşil alanları yok denecek kadar az iken, Güzel Residence'de bu alan bin 700 metrekare. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark...