14 / 05 / 2024

güzelbahçe sağlık kenti

güzelbahçe sağlık kenti

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Dr. Cengiz Sandıklı, çevresi ve havası güvende olan sağlıklı bir Güzelbahçe için yola çıktıklarını söyledi. Hedefimiz üniversite ve sağlık kenti kurmak...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

güzelbahçe sağlık kenti Haberi

güzelbahçe sağlık kenti

AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Dr. Cengiz Sandıklı, çevresi ve havası güvende olan sağlıklı bir Güzelbahçe için yola çıktıklarını söyledi. 2003-2013 yıllarında Urla Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Sandıklı, projelerinin başında sağlık turizmine yönelik geniş kapsamlı yatırımlar geldiğini belirtti. Sandıklı, projelerini Yeni Asır'a anlattı. 

İhmal edildi Güzelbahçe'nin şu ana kadar ihmal edildiğini belirten Sandıklı, "Özellikle doktor olmam dolayısıyla projelerimin başında sağlık yatırımları yer alıyor. Bu konuda kısa adı "SÜT" olan sağlık, üniversite ve TOKÎ yani modern kentsel dönüşümle ilgili üçlü bir projemiz var. Güzelbahçe'de belediyeye ait yıllarda 16 dönümlük bir hastane arazisi var burayı Sağlık Bakanlığı'na devrederek büyük bir hastane yapacağız. Biz sadece Güzelbahçe'ye değil İzmir'e ve Ege Bölgesi'ne aynı zamanda sağlık turizmi açısmdan da hitap...