06 / 05 / 2024

Güzelçamlı imarı

Güzelçamlı imarı

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz olağan toplantısını Aydın Kuşadası Güzelçamlı mahallesinde yaptı. Toplantıda Güzelçamlı imar sorunları görüşüldü.Yapılan meclis toplantısına kalabalık bir vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Çorumlu Adıgüzel Baklan, 8 ülkede 19 fabrika kurdu!

Çorumlu Adıgüzel Baklan’ın çocuklarının Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Danimarka, Bulgaristan ve Yunanistan’da toplam 13, Türkiye’de 6 fabrikaları var.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Güzelçamlı imarı Haberi

Güzelçamlı imarı

Yapılan meclis toplantısına kalabalık bir vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapılan ve belediyenin internet sitesinden canlı yayınlanan toplantıda, ilk olarak Milli Park ihalesi ele alındı. Milli Park içindeki koyların ihaleye çıkarılacağını hatırlatan başkan Kayalı, ihaleye girmek için meclisten yetki istedi. Yapılan oylama sonucunda Kayalı'ya yetki verildi. 

Meclis toplantısında Kaya Aldoğan bitişiğindeki toprak sahada oluşturulan otoparkın ihaleye çıkarılması kabul edildi. 

Maddenin görüşülmesi sırasında, sahilde yol kenarına parkların önlenmesi talebinin gelmesi üzerine, başkan Kayalı, "Sahil yolunun deniz yönündeki şeridine hem araç park edilmesini önlemek, hem de bisiklet kullanıcılarına bir yol oluşturmak için çalışma yapıyoruz. 

Kısmet kavşağından, liman girişine kadar bisiklet yolu oluşturacağız" dedi. 

Davutlar belediye binasıda vatandaşların Kuşadası'na gelmesini gerektirmeyecek şekilde hizmet verecek Tahakkuk, tahsilat ve evrak kayıt servisleri kurulmasının kabul...