28 / 05 / 2024

Güzelce Bizimevler teslim tarihi

Güzelce Bizimevler teslim tarihi

Güzelce Bizimevler teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. İhlas Holding'in projesi Bizim Evler Güzelce için çalışmalara bu yılın ilk yarısında başlaması planlanıyor...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Malatya'daki deprem konutları 193 gün sonra sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendiren depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, Battalgazi ilçesine bağlı Gelinciktepe bölgesinde TOKİ tarafından inşası üstlenilen 599 deprem konutu 193 gün sonra teslim edilecek.

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Bizimevler Güzelce güncel fiyat listesi 2020!

İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilen Bizimevler Güzelce projesinde 2+1'ler 666 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tarım Kredi 4 ayda kurumlara 700 bin gıda kolisi temin etti!

Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için tohumdan sofraya üretim zincirinin her aşamasında sorumluluk üstlenen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, talep eden kurumlara yılın 4 aylık döneminde 700 bin gıda kolisi teslim etti.

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

İBB'de devir teslim töreni yarın gerçekleştirilecek!

İstanbul Valiliği, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir" şeklinde açıklama yaptı...

Güzelce Bizimevler teslim tarihi Haberi

Güzelce Bizimevler teslim tarihi


İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Güzelce Mahallesi'nde yükselen Güzelce Bizimevler projesi İhlas Yapı imzasını taşıyor. Güzelce Bizimevler projesinin bu yılın ilk yarısında başlaması hedefleniyor.


İhlas Yapı Güzelce Bizimevler projesi 16-20 katlı 9 konut bloğu ve 1 ticaret bloğu olarak tasarlandı. Güzelce Bizimevler projesi 92 bin 293 metrekare alanda hayata geçiriliyor.



Güzelce Bizimevler teslim tarihi!


Güzelce Bizimevler teslim tarihi 2018 yılının ortası olarak belirtiliyor. Güzelce Bizimevler projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


980 daire ve 35 dükkandan meydana gelen Güzelce Bizimevler projesi Güzelkent Hukukçular Sitesi ile Jandarma Kampı arasında kalıyor.



Tel: (0212) 454 45 50

Web: www.ihlasyapi.com.tr

Gülcihan...