04 / 05 / 2024

Güzeldere Mahalle Konağı açılış

Güzeldere Mahalle Konağı açılış

Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi, törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu da katıldı...

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı aldıklarını ifade etti.

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dibra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Muhammed İlkbal Güzeldere tarafından kuruldu!

Hyundai Kona mayıs ayı fiyatları güncellendi! Hyundai Kona fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

En çok araştırılan arabalar arasında yer alan Hyundai Kona fiyatları merak ediliyor. Hyundai Kona, iç ve dış tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Hyundai Kona fiyatları kaç TL? İşte Hyundai Kona 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik! 

Mardin'in Yeşilli ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına tepki gösteren mahalle halkı hakkında soruşturma açıldı. Yapılan soruşturmada bir kişi gözaltına alındı. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Güzeldere Mahalle Konağı açılış Haberi

Güzeldere Mahalle Konağı açılış


Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın üstlendiği törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, ‘’Yapılan bu merkezde emeği geçen herkese, başta Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederim, Başkan Kılıç 11 yılda Kağıthane’ye bir çok hizmette bulundu. Çok faydalı çalışmalar yaptı, yeni bir şehir ve daha yaşanılabilir bir Kağıthane ortaya çıkardı. Ben birlikte nice yıllara diyorum ve Başkan Kılıç’ı sizlere, sizi de Başkan Kılıç’a emanet ediyorum’’ dedi.

Güzeldere Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını...