05 / 05 / 2024

Güzelköy taş ocağı

Güzelköy taş ocağı

HEVSEL Bahçeleri, Kent Ormanı ve stadyum derken şimdi de Yenişehir ilçesine bağlı Güzelköy' de 3.25 hektarlık alanın Kum ve Çakıl Ocağı' na dönüştürülmesi hedefleniyor.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Altus bulaşık makinesi bulaşıkların kirlilik düzeyine göre yıkama yapar! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesini değiştirmek isteyenlerin karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi mutfaklarda çokça tercih edilen beyaz eşya oluyor.

3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. 3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın! 

Memur ve emeklilere ek zam kararı ardından 2023 öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşandı. 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın!

Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

2023 yılına ilişkin emekli ve memur maaşları çerçevesinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Peki maaşlar kaç lira oldu? Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammı resmen değişti. Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok!

Sık sık gündem olan gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok! 

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Güzelköy taş ocağı Haberi

Güzelköy taş ocağı

Diyarbakır Valiliği'nin talebi Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından kabul edildi. 


Diyarbakır'da Hevsel Bahçeleri, Kent Ormanı ve stadyumun ticari amaçla betonlaştırılması için Bakanlar Kurulu kararlarıyla adımlar atılırken, kentle ilgili alınan kararlarda yerel yönetimler devre dışı bırakıldı. 


VALİLİK ONAY İSTEDİ 


Diyarbakır Valiliği'nin, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'ndan işletme ruhsatı talepli belgesinde, bakanlığa konu hakkında herhangi bir engel olup olmadığı soruluyor. 


BELEDİYEDEN OLMAZ RAPORU 


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın konu hakkında hazırladığı raporda ise, Tim-Er Mad. Nak. İnş PetOtom. San. Tic. Ltd. Şirketi'ne verilecek olan alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından nazım imar planı sınırları içerisinde kaldığına dikkat çekiliyor. 1/500 ölçekli nazım imar planı kapsamında bahsi geçen alanın doğal drenaj sistemi korumalı olduğu vurgulanırken, alanda kum ve çakıl ruhsatı düzenlenmesinin uygun görülmediği ifade...