02 / 05 / 2024

güzeltepe çiçek evler mavi yaka teslimleri

güzeltepe çiçek evler mavi yaka teslimleri

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi İzmir Güzeltepe'de yer alıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Ayçiçek yağına zam değil indirim geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı dibi gördü! İşte indirimli fiyat listesi...

Zamlarla adından söz ettiren ayçiçek yağı bu hafta indirim haberiyle gündeme geldi. İşte indirimli ayçiçek yağı ve fiyat listesi...

5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 TL ile dibi gördü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 5 litre ayçiçek yağı A101'de 139 TL'ye çakıldı! Domestos 5 kg çamaşır suyu ise yüzde 30 indirimle 75 ile dibi gördü.

Carrefoursa'da ayçiçek yağına yüzde 30'a varan indirim! 2 litresi 69 TL ile dibi gördü! Yetişen anında alıyor!

Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağ fiyatları dibi gördü. İşte Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyalı fiyat listesi...

TMO 5 kg ayçiçek yağında etiket güncellendi! 15 lira birden zamlanan yeni fiyatıyla Eylül ayında satışta olacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını tek tek açıkladı. Bu kapsamda 5 kg ayçiçek yağı fiyatı da güncellendi. 

TMO indirimli temel gıda ürünlerini listeledi! 5 kilo ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) indirimli perakendelerini yayımladı. Bu kapsamda ayçiçek yağı, pirinç, mercimek gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte güncel fiyat listesi...

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Tarım Kredi yeni kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü! İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü. Pekii bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi...

güzeltepe çiçek evler mavi yaka teslimleri Haberi

güzeltepe çiçek evler mavi yaka teslimleri

Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerde daireler de olacak. 


15 bin 400 metrekarelik arsa alanında hayata geçirilen Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde daire büyüklükleri 160-350 metrekare arasında değişiyor. 


Çiçek Kardeşler İnşaat imzası taşıyan Çiçek Evler Mavi Yaka projesi toplam 75 adet lüks daireden meydana geliyor. 


Güzeltepe Çiçek Evler Mavi Yaka projesinde tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi ve kamuya açık otopark ve hobi bahçelerini barındıran 3.600 m²’lik bir park alanı gibi olanaklar da sunuluyor. 


Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi 2018’in sonu olarak belirtiliyor. 


Çiçek Evler Mavi Yaka satış ofisi!

Tel: 0232 234 0 22

Web: www.cicekevlermaviyaka.com

Gizem...