05 / 05 / 2024

Güzin Erkan biyografi

Güzin Erkan biyografi

Mimar Güzin Erkan kimdir? Mimar Güzin Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Güzin Erkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Güzin Erkan...

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Dizayn Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Güzin Kutlu tarafından kuruldu.

Metraj Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güzin Erşen tarafından kuruldu.

Famkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Famkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Güzin Demirci tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Güzin Erkan biyografi Haberi

Güzin Erkan biyografi

Güzin Erkan kimdir?

1974 Konya doğumlu Mimar Güzin Erkan 1997 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 


17 yıldır çalışmalarını sürdüren Güzin Erkan Tasarımhane'nin kurucu ortağı ve baş tasarımcısı olarak 2000 yılından bu yana ortağı Oben Karatepe ile mimari, iç mimari ve görsel iletişim alanlarında işler üretiyor. 


Ptt Pul Müzesi, THY lounge tasarımları, Topkapı Sarayı Mutfak Bölümü, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Diyarbakır Arkeoloji Müzesi, son yıllarda müzeoloji, sergi tasarımı konularında uzmanlaşan Erkan'ın belli başlı çalışmaları arasındadır. 


Mimar Güzin Erkan, İstanbul Art News Nisan 2014 sayısında yayınlanan "Zamanın Mekanları, Müzeler" başlıklı makalesinde, müzecilikteki modern yaklaşımlara ve müzenin kavramsal değişikliğinin sebep ve sonuçlarına odaklanmaktadır. 


Makale, Müzecilik Meslek Kuruluşu Derneği tarafınca da Ağustos 2014 tarihinde...