13 / 05 / 2024

 gy

 gy

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim'i ortakların onayına sunacak...

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Gy İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Acar tarafından kuruldu.

Alba Gy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Gy İnşaat Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Enver  Albayrak ve Birsen Baraz tarafından kuruldu.

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Uysal tarafından kuruldu.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Ali Deniz tarafından kuruldu.

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karakaş tarafından kuruldu. 

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları!

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Proje Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığıyla inşa ediliyor...

Cubes Ankara'da 350 bin TL'ye!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında inşa edilen Cubes Ankara projesinde 420 konut yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu proje 26 ve 32 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 

Çukurambar Cubes Ankara ödeme koşulları!

Çukurambar Cubes Ankara ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinat veriliyor. Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığı tarafından hayata geçirildi...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen  Ankara Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşin verilerek daire sahibi olunabiliyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar fiyatları 2017...

Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Cubes Ankara'da 40 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

 gy Haberi

 gy

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının belirlenmesi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'nun Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Çiğdem Dilek ve Ramazan Onur Erim, bağımsız yönetim kurulu üye  dayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II N17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ve ilgili mevzuat çerçevesinde bağımsız yönetim kurulu üye adayları Sayın Çiğdem DİLEK ve Sayın Ramazan Onur ERİM'e ait bağımsızlık beyanları ekte yer almakta olup, bağımsız yönetim kurulu üye  adayları 28 Mart 2019 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacaktır.


Çiğdem Dilek için