05 / 07 / 2024

GYİAD Akademi projeleri

GYİAD Akademi projeleri

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

TOKİ yeni kampanyasını duyurdu! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için E-devlet'ten adım adım nasıl başvurulur? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde 7 bin 540 TL taksitle konut satacağını duyurdu. Peki TOKİ'nin Haziran 2024 projeleri için adım adım nasıl başvuru yapılır?

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Emlakbank'tan konut stoku için önemli adım!

Emlakbank olarak kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma ve sosyal konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyleyen EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, ''Konut stokumuzu daha sağlam, verimli ve çevreci hale getirme yolunda ciddi adımlar atacağız'' dedi.

TOKİ 2019 Mayıs ucuz konut projeleri!

TOKİ yeni konut projeleri üretmek adına Mayıs 2019ihale tarihlerini belirledi. İşte TOKİ'nin yeni ucuz konutlar üreteceği şehirler...

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

GYİAD Akademi projeleri Haberi

GYİAD Akademi projeleri


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, girişimciliği teşvik etmek amacıyla doğu illerinde çalışmalarına devam edecek


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi. Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de Yeditepe Üniversitesi ile başlayan GYİAD Akademi'nin ODTÜ, Marmara, Galatasaray, Yıldız Teknik ve Koç üniversiteleriyle sürdüğünü ifade ederek, gerçekleştirilen eğitimlerle iş dünyasının birikiminin öğrencilere aktarıldığını belirtti. 


GYİAD Girişimcilik Komisyonu'nun hayata geçirdiği akademi kapsamında GYİAD gönüllüsü toplam 58 iş insanı ve yöneticinin üniversitelerde toplam 313'er saat ders verdiğini anlatan Toprak, şunları kaydetti: 


 "Üniversitelerimizde GYİAD Akademi ile öğrencilere gerçek hayatın pratiğini aktardık. Dönem sonunda 30 kadar proje jüri tarafından değerlemeye alındı. Geleceğin girişimcileri...