12 / 05 / 2024

gyoder 13.zirve

gyoder 13.zirve

İSTANBUL Ticaret Üniversitesi'nin bilgi ortağı olduğu 13. Gayrimenkul Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) ev sahipliği yaptığı zirvede, sektörü ilgilendiren konu başlıkları tartışıldı.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Dolarda tarihi zirve: 13,35 TL!

Sabahın erken saatlerinden itibaren hızla yükseliş gösteren dolar/TL an itibariyle 13,35 lira seviyesinde işlem görüyor.

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

GYODER'den 3 yeni zirve daha geliyor!

GYODER’in 19’uncu Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. İşte kurulda masaya yatırılanlar...

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

TOKİ'den ekonomiye 13 yıldır destek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan “13 yılda Türk ekonomisine 150 milyarlık katkı yaptık” dedi. Turan bu yıl sosyal konutta 64 bin rakamına ulaşacaklarını da belirterek “Bu bir zirve” diye konuştu.

GYODER 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER'in düzenlediği 15. Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs 2016 Pazar günü saat 08:30'da başlayarak 21:00'de son bulacak. Zirve Raffles Hotel İstanbul, Zorlu Center'da gerçekleşecek.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

Akıllı Belediyecilik zirvesi 13-15 Mayıs'ta Bursada toplanacak!

13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Zirve, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

gyoder 13.zirve Haberi

gyoder 13.zirve

Sunuculuğunu Mesut Yar'ın üstlendiği zirvede; gayrimenkul sektörüne yabana yatınmcımn bakışı, yeni imar kanununda oyunun kuralları ve sürdürülebilirlik, yeşil dönüşümle başlayan mega projelerden marka şehirlere ve gayrimenkul pazarlamasında ayrışmanın yollarına kadar pek çok konu ele alındı. 

GYODER Başkanı Aziz Torun açılışta yaptığı konuşmada, "Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi. Ancak 10 yılda Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, sektörün de çok hızlı geliştiğini görüyoruz" dedi. Sektördeki hızlı gelişmenin bir kazaya uğramaması için bilgi üretmeye, eğitim çalışmalarına, işbirliğine ve özeleştiriye büyük önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Torun, şunları söyledi: "Sektörün bu gelişimini ve değişimini sağlarken, sektörü temsil edebilecek sivil toplum örgütlerine de ihtiyaç var. GYODER, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi ile sektörel konularda işbirliği yaparak kazanımlarrnı genişletmeye ve veri tabanı...