06 / 05 / 2024

GYODER 14üncü Gayrimenkul Zirvesi

GYODER 14üncü Gayrimenkul Zirvesi

GYODER tarafından düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi'nin "Sektörde Balon Var mı?" oturumunun başkanlığını İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes yaptı. Yaklaşık iki yıldır 'sektörde balon var mı' konusu konuşuluyor.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

Otokar’dan rekor! 14'üncü kez pazar lideri oldu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bir kez daha otobüs sektöründeki liderliğini yenileyerek 14’üncü kez Pazar lideri oldu.

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Ankara'da 476.7 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Etimesgut, Gölbaşı, Pursaklar, Çankaya ve Yenimahalle'de yer alan 14 adet gayrimenkulü 476 milyon 704 bin 491 TL bedelle satışa çıkardı.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

GYODER'in ismi değişti. Dikkat çeken değişikliklerin yapıldığı 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda GYODER'in kurumsal kimliğinde değişiklikler yapıldığı açıklandı.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

GYODER 14üncü Gayrimenkul Zirvesi Haberi

GYODER 14üncü Gayrimenkul Zirvesi

GYODER tarafından düzenlenen 14. Gayrimenkul Zirvesi'nin "Sektörde Balon Var mı?" oturumunun başkanlığını İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes yaptı. 


Yaklaşık iki yıldır 'sektörde balon var mı' konusunun konuşulduğunu söyleyen Tanes, henüz çok büyük alarm yaratacak bir tablo olduğuna inanmadığını söyledi. Balon konusu konuşulurken ikili bir anlayışın olduğunu dile getiren Tanes, bir kısmın balon diyerek ekonomik anlamda fiyatta şişmeyi kastettiğini; bir kısmın ise eldeki konut stoklarının fazlalığı olarak gördüğünü belirtti ve fiyatlarda anormal şişme olmadığını vurguladı. İhtiyacı olanlarla, o ihtiyacı üretecek malı olanların bir türlü bir araya gelememesinin söz konusu olduğunu ama bunun keyfi olmadığını anlatan Tanes, büyük ihtiyaç ve yapabilme kapasitesinin bir türlü bir araya gelemediğini, aslında bir fiyat balonundan ziyade arz-talep eşleşmemesi gibi bir durum söz konusu olduğunu söyledi. 


Yeni...