17 / 05 / 2024

gyoder Cityscape 2013

gyoder Cityscape 2013

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarının başında gösterilen ve 8-10 Ekim’de Dubai’de düzenlenen Cityscape 2013 ’e katılan GYODER, Türkiye’deki en doğru yatırımın sırlarını uluslararası yatırımcılarla paylaşıyor.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülecek!

Cityscape Global'i değerlendiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülececeğini belirtti...

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

GYODER'den Dubai'de etkin tanıtım!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Cityscape'te Türkiye’de doğru yatırımın nasıl yapılacağını anlattı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015’e katılarak, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu.

GYODER, Dubai'de Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı.

Emre Torun: 2013 yılındaki Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördük!

Torunlar, 22-24 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen ‘Cistyscape Abu Dhabi Fuarı’nda projelerini tanıttı. Emre Torun, “Cityscape Fuarı’nın 2013 yılındaki Dubai ayağında yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördük ve yerinde satış gerçekleştirdik" dedi.

Konut fiyatları 2013'te yüzde 13,62 oranında arttı!

"Reidin - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre Türkiye genelinde yeni konut fiyatları 2013 Aralık ayında yıllık bazda yüzde 13,62 oranında arttı.

GYODER yeni konut fiyat endeksi 2013 Aralık ayı sonuçları!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2013 Raporu açıklandı. GYODER yeni konut fiyat endeksi 2013 Aralık ayı sonuçları haberimizde eyr alıyor...

2013'te konut satışları geçen yıla göre yüzde 76,4 arttı!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi...

Işık Gökkaya: 2013 yılında konut satışları yüzde 76,4 arttı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yü

gyoder Cityscape 2013 Haberi

gyoder Cityscape 2013



Yabancı ülke vatandaşlarına gayrimenkul almanın önünü açan Mütekabiliyet Yasası sonrası Türk şirketlerinin gözünü körfeze çevirdiğini belirten GYODER Başkanı Aziz Torun: “Bu yıl Dubai’deki Cityscape 2013 fuarına 34 şirketimiz katılarak 1734 metrekare alanda ülkemizi temsil ediyor. GYODER olarak biz de uluslararası yatırımcılara Türkiye’deki en doğru gayrimenkul yatırımını nasıl yapacaklarını anlatıyoruz.” 


Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürüyor. Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarının başında gösterilen ve 8-10 Ekim’de Dubai’de düzenlenen Cityscape 2013’e katılan GYODER, Türkiye’deki en doğru yatırımın sırlarını uluslararası yatırımcılarla paylaşıyor. 


Fuara ilişkin görüşlerini dile getiren GYODER Başkanı Aziz Torun; “GYODER olarak dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape 2013’te hem standımız hem de dernek olarak düzenlediğimiz oturum ile yer alıyoruz. Buradaki öncelikli...