01 / 05 / 2024

gyoder eğitim seminerleri

gyoder eğitim seminerleri

GYODER'in Gayrimenkul Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da gerçekleştirilecek.

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama Semineri 18 Şubat'ta saat 09:30 ile 12:30 arasında GYODER ofisinde gerçekleşecek Eğitimde, durgunluk dönemlerinde, konut projelerinin nasıl pazarlanması gerektiği anlatılacak.

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

GYODER eğitimlerine 3 ayda toplam 115 kişi katıldı!

GYODER’in gayrimenkul sektörünün gelişmesini teşvik edici, sektörde bilgi ve deneyimleri arttırmaya yönelik düzenlediği eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mart, Nisan, Mayıs aylarında düzenlenen ve yoğun ilgi gören eğitimlere toplam 115 kişi katıldı...

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 22 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Tesis Yönetimi Eğitim Semineri 22 Aralık Perşembe günü GYODER Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Eğitimin ücreti 350 TL.

GYODER Gayrimenkul eğitim semineri 24 Kasım'da!

GYODER 'in Taşınmaz (Gayrimenkul) Mevzuatı / Güncel Taşınmaz Sorunları Eğitim Semineri 24 Kasım'da yapılacak. Peki bu eğitime kimler katılmalı?

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

TSMD Eğitim Seminerleri başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2016 yılı itibari ile çeşitli konularda eğitim seminerlerine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin ilki Zorlu Sigorta iş birliği ile “Mimarlıkta Mesleki Sorumluluk Sigortası” konusuyla 16 Ocak'ta yapıldı.

Düfa'dan 10 bin boya ustasına eğitim!

Boyanın ustası Düfa, düzenlediği eğitim seminerleri ile Türkiye çapında 10 bini aşkın ustayla bir araya geldi. Düfa, yeni tesisinde AB standartlarına uygun kalitesiyle üretilen boyalarını ve yeniliklerini ustalarla paylaştı.

gyoder eğitim seminerleri Haberi

gyoder eğitim seminerleri

Taşınmaz hukukuna ilişkin son günlerde değişen mevzuatla birlikte yaşanan güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak veya bilgilerinizi güncellemek ister misiniz?


Eğitim İçeriği Nedir?

1- Eski mevzuata tabi tapulara dayalı hak kazanma

2- Kamulaştırmasız el atma davaları

3-  Kentsel dönüşüm uygulamaları ve kat mülkiyetine dayalı sorunlar


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Sektördeki firmalarda görev yapmakta olan hukukçular, yönetici ve yönetici yardımcıları ile gayrimenkul hukuku alanına ilgi duyanların bu eğitime katılmaları faydalı...