02 / 05 / 2024

GYODER etkinlikleri

GYODER etkinlikleri

GYODER Gayrimenkulün Vergisel Boyutu eğitim seminerini 25 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek. Bu eğitimde, gayrimenkul yatırımı ele alınarak vergisel boyutu konuşulacak. 

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi sektöre özel ilk MBA programını başlatıyor!

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

Gayrimenkul Sektörü Türkiye Ekonomisinin Lokomotifi Olmaya Devam Edecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Kayseri’de 5 Eylül tarihinde düzenlenen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin öğleden sonraki programında BGC Partners Baş Ekonomisti Özgür Altuğ konuk konuşmacı olarak yer aldı.

GYODER, gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar semineri veriyor!

Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar eğitimi verilecek. Eğitmenler, Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM, İş GYO, Hukuk Müşavirliği&İK ve Eğitim Grup Başkanı olarak belirlendi...

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Aziz Torun seçildi!

GYODER’in 25 Mart 2015, Çarşamba günü Divan Otel, Taksim'de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listesi belirlendi. İşte liste:

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER, 3. kez toplandı!

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, 25 Mart'taki olağan genel kurulu öncesindeki üçüncü ve son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...

GYODER Başkanı Torun: Adil vergilendirmeden yanayız

İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkanı Aziz Torun, "Adil olmak kaydıyla bir imar artışı varsa bunun adil bir şekilde vergilendirilmesinden yanayız" dedi. İşte Torun'un açıklamaları...

GYODER etkinlikleri Haberi

GYODER etkinlikleri


GYODER Gayrimenkulün Vergisel Boyutu eğitim seminerini için yeni tarihi belirledi. GYODER Gayrimenkulün Vergisel Boyutu eğitim seminerini 25 Ekim Çarşamba günü saat 09:00 ile 12:00 arasında gerçekleşecek. 

Krizler altında sektörün zaman zaman yavaşlasada halen güvenli liman olarak görülen gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları olan kurumsal ve bireysel arsa sahipleri, geliştiriciler, inşaat şirketleri, bireysel ve kurumsal yatırımcılar piyasasını çok iyi bildiklerini ihmal etmemeliler. 

GYODER tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte, işlemler yürütülürken konunun ticari yönü kadar önemli olan vergisel yönü de konuşulacak. 

Bu eğitimde gayrimenkul yatırımı aşama aşama ele alınarak her bir aşamadaki vergisel yükler/fırsatlar değerlendirilmeye...