09 / 05 / 2024

GYODER Feyzullah YETGİN kimdir

GYODER Feyzullah YETGİN kimdir

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, konut sektöründeki yenilikler ve satış rakamları hakkında değerlendirmede bulundu. 

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

GYODER’den kiracılara müjde! Kira fiyatlarını düşürecek proje hazır!

​​​​​​​GYODER’in kamuya ait arsalarda özel sektörün kiralama amaçlı konut üretmesi planlanıyor. Arsa mülkiyetinin devlette kalacağı sistemle kiraların yarı yarıya düşeceği öngörülüyor.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

GYODER Feyzullah YETGİN kimdir Haberi

GYODER Feyzullah YETGİN kimdir

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, konut sektöründeki yenilikler ve satış rakamları hakkında değerlendirmede bulundu. İşte, Feyzullah Yetgin'in sektör değerlendirmesi.. 

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü olarak gerçekleştireceğimiz çalışmaları ‘Sektör İhtiyaçlarına Duyarlı, Çözüm Odaklı’ ve ‘Sosyal Sorumluluk Odaklı’ sürdürmeyi amaçlıyoruz. Sektördeki birçok önemli değişikliğe imza atan GYODER olarak, daha kurumsal bir gayrimenkul sektörü hedefliyoruz. Kamu kurumları ve yerel yönetimlerle işbirliğini daha da geliştireceğiz. Ortak amacımız; gayrimenkul sektörünün büyümesine, güçlenmesine ve
ülkemizin daha güçlü bir ekonomiye sahip olmasına katkı sağlamaktır.

Türkiye gayrimenkul sektörü, büyüyen Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olmaya devam edecektir. Kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçler ve yenilemelerden dolayı müthiş bir konut ihtiyacı var. Tüm bu gelişmeler de sektörümüzü canlı tutuyor. Demografik ve ekonomik gelişmeler göz önüne alınıp dünya ile kıyaslandığında sektörün...