04 / 05 / 2024

gyoder Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım Uygulamaları

gyoder Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım Uygulamaları

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

GYODER’den kiracılara müjde! Kira fiyatlarını düşürecek proje hazır!

​​​​​​​GYODER’in kamuya ait arsalarda özel sektörün kiralama amaçlı konut üretmesi planlanıyor. Arsa mülkiyetinin devlette kalacağı sistemle kiraların yarı yarıya düşeceği öngörülüyor.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 23 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 23 Ocak Salı günü gerçekleşecek. 

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

gyoder Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım Uygulamaları Haberi

gyoder Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım Uygulamaları

Bir gayrimenkul projesinde pazar araştırması için izlenen yöntemler, karşılaştırmalı analizler, rol model projeler, planlanan projeyi konumlandırma, en iyi kullanım için fizibilite yaklaşımları, finansal modelleme ve analizlere giriş konuları aktarılacaktır.


Neden Bu Eğitime Katılmalısınız?

Gayrimenkul sektöründe güncel pazar araştırması çalışmalarının gelişimini öğrenmek istiyorsanız, araştırmaların nasıl irdelendiğini merak ediyorsanız, proje geliştirme süreçleri ve arazi seçimi ile ilgili merak ettikleriniz varsa, gayrimenkul ile ilgili riskleri tanımlama konusunda başka bakış açılarını anlamak istiyorsanız, gayrimenkul projesi geliştirirken bağımsız ve tarafsız bakış açısı ile en etkin ve verimli kullanımı analiz etmeyi ve nasıl modelleme yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorsanız bu eğitime katılmalısınız.


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Eğitim ile katılımcıları sektörü bütünsel değerlendirme, projelerde riskleri görme, alternatifleri ortaya koyma amacı ile çalışan gayrimenkul sektörüne yeni başlayan ve/veya orta düzey yöneticileri hedefliyor,...