04 / 05 / 2024

GYODER konut raporu 2018

GYODER konut raporu 2018

GYODER’in hazırlamış olduğu rapora göre deprem, konut alıcısı için artık ikinci planda gözüküyor. Konut alıcıları için konutun teslim edilip edilmeyeceği ise hâlâ ön planda. 

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları tam gaz artıyor! O ilçede kira ortalaması 19 bin TL'ye ulaştı! 

Geçinemiyoruz Platformu tarafından hazırlanan Kadıköy Haziran Ayı Kiralık Konut Raporu'na göre, ilçede kiralık ilanların ortalaması 19 bin 438 Türk Lirası'na ulaştı...

6 maddede GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2019 Raporu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ekim 2019 Raporu'nu yayınladı... 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2017 Raporu'nu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.40 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2017 Raporu'nu açıklandı.REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0.29 oranında arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 attı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de 0,29 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,29 attı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de 0,24 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Eylül 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,24 azaldı.

GYODER konut raporu 2018 Haberi

GYODER konut raporu 2018

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), ‘Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında-İstanbul Raporu’nu dün basına sundu. GYODER'in hazırlamış olduğu raporda, önceki yıllara göre ‘Deprem’in alıcıların ‘ilk aklına gelen’ unsur olmadığı tespit edildi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre konut alıcıları için projeye güven, güvenilir geliştirici, işin biteceğine güvenmek gibi konular hâlâ ön planda tutuluyor. Bununla birlikte tüketiciler artık konut aldığı projenin 1 yıl içinde teslimini istiyor. 

Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, tüketiciler için aidat ve sitede güvenlik olup olmamasının da artık fiyat kadar önemli bir unsur olduğunu vurguladı. 

GYODER'in raporuna göre oturmak için konut satın almak isteyenlerin yüzde 56.2’si, yatırım için konut satın almak isteyenlerin yüzde 85.5’i konut sahibi. Mevcut durumda yüzde 35’i site içerisinde oturan potansiyel müşterilerin yüzde 70’e yakını site tarzı...