02 / 05 / 2024

GYODER konutder kampanyası

GYODER konutder kampanyası

Sur Yapı, Emlak Konut GYO öncülüğünde ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ile Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) de desteğiyle gerçekleşen yeni konut seferberliğine 12 projesiyle destek verecek.

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

0,98 faiz kampanyasıyla ev almak avantajlı mı?

KONUTDER ile Ziraat'in konut kredisi faizlerini yüzde 0.98'e çektiği kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da dahil oldu. 0,98 faiz kampanyası ev alacaklara yeni bir umut oldu. Kampanya kapsamında stokların erimesi satışların artması planlanıyor.

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kampanyası hızla büyüyor. Dev işbirliğine Vakıfbank, Halkbank, Vakıf ve Ziraat Katılım da katılım sağlıyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile 5 bin ev satıldı!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası ile 5 bine yakın konut sattıklarını açıkladı...

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Alya Grandis’te kredili alımlar arttı!

GYODER, İNDER ve Konutder’in liderlik ettiği düşük faiz ve yüzde 20 indirim kampanyasına katılan Alya Grandis projesinde kredili alımlarda artış yaşandı..

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran'a kadar uzatıldı!

GYODER, İNDER VE KONUTDER’in başlattığı, ‘0.98 faiz’ ve ‘yüzde 20 indirim’ avantajı sağlayan güç birliği kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar uzatıldı...

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

GYODER konutder kampanyası Haberi

GYODER konutder kampanyası

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, ülke ekonomisinin istikrarını koruması adına başlatılan ikinci büyük kampanyaya ilgi gören ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla da destek oluyor. 20 yıl vadeli 0,79 ve 10 yıl vadeli 0,45 kredi oranı ve 15 yıl vadeli 0,74 kredi oranı ile konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlayan Sur Yapı, “Olur Olur Bal Gibi Olur” kampanyasını da dahil ederek çeşitli ödeme alternatifleri sunuyor. Sur Yapı, İstanbul’un iki ayrı yakasında 9 farklı ilçede 11 proje ve Bursa’da yer alan 1 proje ile kampanyaya katılıyor.


Sur Yapı’dan 0 Peşinat + 0 Faiz = 1 Ev!


Emlak Konut GYO’nun sunduğu 240 ay vade, 120 ay vade imkanının yanı sıra Sur Yapı, dileyenlere sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade...