09 / 05 / 2024

gyoder reidin raporu

gyoder reidin raporu

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Aralık ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

6 maddede GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2019 Raporu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ekim 2019 Raporu'nu yayınladı... 

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2019 Eylül ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019 sonuçlarına göre, Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0.37 nominal azalış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 86.70 oranında nominal artış gösterdi...

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2,92 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2018 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.92 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83 oranında artış gerçekleşti..

İstanbul'da konut fiyatları geriledi mi?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan verilere göre Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında artış kaydetti. 

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2018!

Reidin - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran ayı verileri açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre konut fiyatları Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 0.33 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.60 oranında arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2018!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı..

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ocak 2018 Raporu!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2018 Ocak ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Ocak ayı genel bakış raporu...

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Aralık 2017 Raporu! 

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Aralık ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Aralık ayı genel bakış raporu...

gyoder reidin raporu Haberi

gyoder reidin raporu

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Aralık ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi. “Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi”nde ise bir önceki aya göre %1,08, geçen yılın aynı dönemine göre %16,89 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre; yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, %20,97 oranıyla en yüksek artış İstanbul ilinde, %8,73 ile en düşük artış ise Bursa’da gerçekleşti. “Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre %0,26 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda %5,61 yükseldi.

Bir önceki aya göre bakıldığında ise, Adana, metrekare başına %1,58 değer artışıyla, Aralık 2014’te konut...