25 / 05 / 2024

GYODER üyeleri sergisi

GYODER üyeleri sergisi

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

20 yıl vadeli konut kampanyasına büyük talep!

GYODER üyeleri, konutta 20 yıl vadeli kampanyaya destek veriyor. 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyası, satışları büyük oranda artırdı. 107 projenin yer aldığı kampanya 31 Mart’a kadar sürecek.

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

TBMM'nin onarımı 1 ayda tamamlanacak!

GYODER üyeleri, FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında bombalanan Meclis’i onarmak için tam gaz çalışıyor. 6 ayda bitirilmesi taahhüt edilen inşaat, dört ayda tamamlanacak

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de düzenleyecek!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Kayseri'yi çok değişmiş ve gelişmiş bulduğunu belirterek, Başkan Özhaseki ile birlikte çok daha farklı bir Kayseri'nin olduğunu söyledi...

GYODER 'Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de yapacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettiler. Kayseri'de yapılacak olan Gelişen Kentler Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu...

GYODER'de yönetim kurulu üyeleri ve komiteler arttı!

GAYRİMENKUL sektörünün çatı kuruluşu ' Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ' ( GYODER ), sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı...

Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak!

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak...

Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak!

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak...

RTÜK üyeleri için kiralanan konutların kira bedeli 2 bin 560 lira!

Bülent Arınç RTÜK üyeleri için kiralanan konutların kira bedelinin aylık 2 bin 560 lira olduğunu söyledi...

GYODER üyeleri sergisi Haberi

GYODER üyeleri sergisi

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi Gümüşsuyu'nda açılıyor. Fotoğraf tutkunu 10 GYODER üyesinin oluşturduğu ‘İçimizdeki Sanatçılar Platformu ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisinin ikincisi ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi açılıyor.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), gayrimenkul sektöründeki insanların farklı yönlerine, hobilerine dikkat çekmek ve farklı alanlara ilgi duyan üyelerinin çalışmalarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği ve ilkini 17 Nisan’da 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde açtığı ‘İçimizdeki Sanatçılar Platformu’nun devam sergisi açılıyor.

10 fotoğraf gönüllüsünün hayata ve doğaya bakışlarını içeren sergi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor.

29 Mayıs’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak sergide Aylin Erözcan, Enis Öncüoğlu, Emre Yazıcı, Ersun Bayraktaroğlu, Firuz Soyuer, Kemal Çetin, Tufan Teksoy, Oğuz Ünver, Taner Düner ve Gökhan Civan’ın eserleri yer alıyor.

Bu sergiyi...