02 / 10 / 2024

GYODER ve KONUTDER kampanyası

GYODER ve KONUTDER kampanyası

Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan 240 ay vadeli konut kampanyası ile ilgili Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ değerlendirmelerde bulundu.

GYODER'den GYO'lar için planlanan yüzde 10 kurumlar vergisi ve yüzde 50 temettü şartına itiraz!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Neşecan Çekici, GYO'lara asgari kurumlar vergisi ve temettü şartı sonrası sektördeki ekosistemin bozulabileceğine dikkat çekti ve önerilerini açıkladı. İşte o açıklama...

GYODER'in 'Hatay Yeniden Canlanıyor' projesi tanıtıldı: 5 bin konut ve 2 bin ticari birim yapılacak! 

İngiltere merkezli Foster & Partners dahil 500 dolayında şehir plancısı ve mimarı bir araya getiren TTV’nin öncülüğünde Hatay’da oldukça iddialı bir şehir planı çıktı. GYODER'in Hatay Yeniden Canlanıyor projesi tanıtıldı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Kentsel dönüşüme özel sektör dahil olsun önerisi!

Yapı malzemelerinde ki atış kentsel dönüşümü olumsuz etkilemeye devam ediyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas sektördeki maliyet artışını değerlendirdi.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

GYODER ve KONUTDER kampanyası Haberi

GYODER ve KONUTDER kampanyası

Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan ‘’240 ay vadeli’’ konut kampanyası ile ilgili sektör temsilcileri değerlendirdi.


Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan:

 

Konut sahibi olmak kolaylaşacak


2016 yılında konut satışlarının hız kesmemesi, sektörün canlılığını koruması için Emlak Konut GYO öncülüğünde Ağustos ayında konut kampanyası başlatılmış daha sonra GYODER’inde desteğiyle konutlar 0.70 faiz ve 120 ay vade ile satışa sunulmuştu. Birçok markalı konut projesi bu kampanyaya katılarak yer aldı. Bizlerde Babacan Holding olarak milletimiz ve ülkemiz için bu sürece destek olmuştuk.


Ekonominin lokomotifi olarak görülen inşaat sektörünün 2017’de de canlılığını koruması için Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER işbirliğiyle yeni bir kampanyaya imza atılıyor....