05 / 05 / 2024

GYODER webinar 2021

GYODER webinar 2021

GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Konut sektörünün 2021 yılı 4. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde masaya yatıran ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 4. Çeyrek Raporu'na göre konut satışı 2021 4. çeyrekte tarihin en yüksek seviyesine ulaştı.

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta!

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık'ta!

GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Akademi tarafından Yeşil Mutabakat Webinar Serisi başlatılıyor. GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi'nin ilki 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

2021'in ilk çeyreğinde konut fiyatlarında rekor artış!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 1. Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, 2021'in ilk çeyreğinde konut fiyatlarında rekor artış kaydedildi.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta!

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

GYODER gayrimenkul araştırmacılarını ödüllendiriyor!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, İAV (İktisadi Araştırmalar Vakfı) iş birliği ile GYODER Lisansüstü Tez Ödülleri' yarışmasını hayata geçiriyor. Yarışmaya  yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek. Katılımcılar 30 Eylül 2021'e kadar başvurabilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Semineri 4 Haziran'da!

GYODER, Hazine Müsteşarlığı'nca düzenlenen Bina Tamamlama Sigortası’nın kapsamı, koşulları, uygulama esasları ve temini hakkında bilgi aktarımı sağlanması amacıyla eğitim semineri düzenliyor. Seminer 4 Haziran'da başlayacak.

GYODER webinar 2021 Haberi

GYODER webinar 2021

GYODER tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Online olarak düzenlenecek webinarın moderatörlüğünü GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Komitesi Başkanı Cem Yılmaz üstlenecek. 

Webinarda konuşmacı olarak, Esra Şahin – KEYM / Y. Şehir Plancısı, Bahriye Tutanç – KEYM / Y. Şehir Plancısı, Doç. Dr. Seher Demet Kap Yücel / Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Prof. Dr. Himmet Karaman / İstanbul Teknik Üniversitesi ve Didem Çalışkan – İBB / Y. Şehir Plancısı - Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü AR-GE Planlama Şefi yer alacak. 

Dayanıklı Kentler Webinarında; Kentsel Dönüşüm Yol Haritası: İzmir Örneği Projesi, Tehlike ve Risk Alanlarının Belirlenme Yöntemlerinde Ekolojik Kayıp Tehlikesi, Kentsel Dönüşüm Alanlarının Belirlenmesinde Bütüncül Yaklaşım Modeli ve İstanbul Kentsel Dayanıklılık Çalışması Örneği...