13 / 05 / 2024

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Husseın Mourad ve M. Walıd Mourad imzasıyla kuruldu.

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Honda CR-V Mayıs ayı fiyat listesi merak ediliyor! Uzun yolculuklar CR-V ile keyifli

Honda CR-V'nin Şanzımanı diğer rakiplerinden farklı olarak, düşük devirlerde daha fazla tork üreten ve hızlı bir şekilde tepki veren CVT şanzımana sahiptir. Ayrıca, Honda CR-V, hibrit bir seçeneğe sahip olmasıyla diğer rakiplerinden ayrılır. Hibrit motoru sayesinde daha yüksek bir yakıt verimliliği

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Kentsel dönüşüm yasal adımlarla hızlandırılmalı!

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Şeker, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şeker, kentsel dönüşümün yasal adımlarla hızlandırılması gerektiğine dikkat çekti.

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Husseın Mourad ve M. Walıd Mourad imzasıyla kuruldu. 


H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...