04 / 05 / 2024

ha yapı günaydın konakları

ha yapı günaydın konakları

Günaydın Konakları projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

AFAD, ev alırken yapı güvenliğinin araştırılmasını önerdi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşlara, konut alma ve kiralama sürecinde yapı güvenliğini araştırmalarını tavsiye etti.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Yapı güçlendirme sınırı belli oldu!

Yapı güçlendirme izni şartları açıklandı. Parsel sınırlarını aşan güçlendirmeye izin verilmeyecek. Güçlendirme için kat ya da parsel maliklerinin en az beşte dördünün muvafakatı aranacak.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında konteyner evler yapılıyor!

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında 8 konteynırın 3 metre kadar yükseğe direkler üzerinde yapıldığı görüldü. 'Konteyner evler'de konaklama hizmeti verileceği iddia ediliyor...

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

ha yapı günaydın konakları Haberi

ha yapı günaydın konakları


Günaydın Konakları Aydınlı'nın havadan son videosu için...