03 / 05 / 2024

Habertürk TV

Habertürk TV

Habertürk TV ve Habertürk Gazetesi'nin sahibi Turgay Ciner'in geçen nisan ayında "UCZ Mağazacılık" unvanıyla şirket kurduğu medyaya yansımıştı

Bakan Nebati'den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanı olan Dr. Nureddin Nebati, Habertürk TV’ye konuk olarak katıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin gündeme dair önemli açıklamaları izleyenlerin dikkatini çekti.

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

Fatih Altaylı'nın kapanan Atatürk Havalimanı izlenimleri!

Habertürk'ten Fatih Altaylı sessizliğe gömülen Atatürk Havalimanı'nın son durumunu inceledi, TAV CEO'su Sani Şener'den Atatürk Havalimanı'ndaki son durumu ve yapılabilecekleri dinledi...

Başbakan Yıldırım imar barışının detaylarını açıkladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, 24 TV, CNN Türk, A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. 

Türk müteahhitleri dev projelerde yalnız olmalı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Güntay Şimşek bugünkü yazısında ülkemizdeki inşaat sektörünü değerlendirdi. Şimşek, Nihat Özdemir’in “Türk firmaları artık yanına yabancı bir ortak almadan köprü gibi büyük projeler yapabilmeli” açıklamasını hatırlattı.

Adnan Polat: Erdoğan olmasaydı GS statsız kalacaktı!

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Habertürk TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Spor Türk programında merak edilenleri anlattı.olat, "Sayın Erdoğan'ın katkıları olmasaydı o stat oraya yapılamazdı" dedi.

F. Güldemet Sarı: Kanal İstanbul'da çarpık kentleşme olmayacak!

F. Güldemet Sarı, Habertürk'e konuştu. Kanal İstanbul projesi ile ilgili hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirten Sarı,"Sıfırdan her şeyi ile dört dörtlük bir ilçe inşa edilecek ve burada hiç bir şekilde çarpık kentleşme olamayacak" dedi

TOKİ 3 yılda 260 bin konut sayısına ulaşacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan Habertürk Gazetesi yazarı olan Esin Tümer'le Kayaşehir'de saha ziyareti yaptı. Yeni projelerini anlattı.

Son 5 yılda en çok kazancı konut sağladı!

Habertürk Gazetesi'nin köşe yazarlarından Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında yatırım araçlarının getirilerini ele aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

3. havalimanının kulesi nasıl olmalı?

Güntay Şimşek Habertürk Gazetesi'ndeki köşeyazısında 3. havalimanı için düzenlenen kule yarışmasın konu aldı. İşte Güntay Şimşek'in yazısı şöyle:

Çok katlı konutlarda sosyalleşme sorunu yaşanıyor!

Habertürk Gazetesi'nin yazarlarından Esin Tümer, bugünkü yazısında mahalle ile site arasındaki yaşam farkını anlattı. Tümer, ''Ayrışma kent içinden siteye, site içinden daireye kadar indi'' dedi.

Emlak uzmanları kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Kenan Şahin: 1+1 projelere izin vermiyorum!

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "1+1 'lere karşıyım ama yapılmasın da demiyorum. 1+1 projelere izin vermiyorum çünkü illegal işler oluyor"

Habertürk TV Haberi

Habertürk TV

Ciner'in UCZ'deki ortakları ise BİM ve A.101'lerin kuruluşunda da görev alan Mehmet Fatih Saraç ve ünlü reklamcı Yiğit Şardan'dı. Şirketin büyük ortağı Turgay Ciner.


Ama yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Fatih Saraç üstleniyor. UCZ kurulalı 2 ayı geçti. Tam ne zaman aktif hale gelecek diye merak ederken sokak s aralarında UCZ marketleri açılmaya başladığını gördük. UCZ'ler ilk olarak İstanbul Fatih, Ümraniye, Pendik ve Bağcılar'da açılmış. Bu yıl İstanbul dışında mağaza açılmayacakmış. Mahalle aralarındaki bazı bakkalların da UCZ'ye dönüştüğünü belirtelim. Bir ay gibi kısa sürede market sayısı 60'a ulaşmış. Yaptığımız araştırmada UCZ'lerin yıl sonuna kadar 600 noktaya ulaşacağını öğrendik. Market ölçeğine bakılırsa discount (indirim) mağazacılığın öncüsü BİM, A.101, ŞOK gibi zincirlerle rekabet edilmeyecek, çünkü marketlerin ölçeği 40-50 metrekare yani discount marketlerden daha...