03 / 05 / 2024

Habib Yel

Habib Yel

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Kia elektrikli otomobil fiyatları ne kadar? Niro Hibrit ve Niro EV 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kısa bir süre önce yeni elektrikli araçları EV6 ve Niro’yu Türkiye'ye getiren Kia'nın Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, sektörde yaşanan güncel gelişmeler ile ilgili açıklamalar yaptı. Peki Kia elektrikli otomobil fiyatları ne kadar? Niro Hibrit ve Niro EV 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kia, 2030 yılında 1,2 milyon elektrikli araç satacak!

Kia Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel yaptığı açıklamada 2030 yılındaki toplam satışlarının yüzde 52'lik kısmının elektrikli veya elektrik destekli motora sahip araçlarla gerçekleşeceğini dile getirdi.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salman Yelörgü tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Yel İnşaat Metal Ve Kimyevi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yel İnşaat Metal Ve Kimyevi Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye bedeli ile Kıymet     Yel tarafından kuruldu.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Vent Muhit Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vent Muhit Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Yel tarafından kuruldu.

Habib Yel Haberi

Habib Yel

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Kin, Kanber Yücel, İlyas Altın, Habib Yel, Adem Doğan, Yusuf Ağtaş, Nurcan Kin, Şehriban Kin, Rüstem Ağtaş, Mesut Yel, Erol Duğal, Ahmet Karayel, Mustafa Dağdeviren, Kudret Odabaşı, Mustafa Altın, Halil Üstün, Cihan Yılmaz, Birol Ünlü, Ali Tekin, Abdullah Dağdeviren tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  İnşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeler ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, tüm bina inşaatları, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak,...