05 / 05 / 2024

Habip Ortaç

Habip Ortaç

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.

Akfen: Orta gelirlilere konut yapacağız

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Nurol Park'ın çözüm ortağı HYFIX oldu!

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

HYFIX Nurol Park'ın çözüm ortağı oldu!

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

Orta gelirli konut için en çok 1.780 lira taksit ödeyebiliyor!

Lüks konuttaki arz fazlası, firmaları orta gelirliye yöneltti. Sonbaharda satışa çıkan projelerin çoğu bu kesimi hedefliyor. Orta gelirli, aylık en çok 1.780 lira ödeyebiliyor.

Konut sektörü yönünü orta gelirliye çevirdi!

Lüks konuttaki arz fazlası, konut firmalarını orta gelirliye yöneltti. Sonbaharda satışa çıkan projelerin çoğu bu kesimi hedefliyor. Orta gelirli, aylık en çok 1.780 lira taksit ödeyebiliyor.

Schneider Electric’ten Yeni İş Ortağı Portalı!

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

Antonio Huertas: Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

Mapfre Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyor!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO' suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, "Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz" dedi..

Türkiye Hazır Beton Birliği: Orta hasarlı binalarda ikamet devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği; yaralarını sarmaya çalışan Düzce'de, hala orta hasarlı binalarda ikametin devam ettiğine dikkat çekiyor. Birlik; binaların yeniden inşasında THBB'nin denetlediği kaliteli hazır betonun kullanılması gerektiğini vurguluyor.

Habip Ortaç Haberi

Habip Ortaç

Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Habip Ortaç, Yunus Ortaç, Muhammet Ortaç ortaklığında kuruldu.


Ortaç Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT ALANINDA  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...