06 / 05 / 2024

Hacı Akay Okudur Camii antalya

Hacı Akay Okudur Camii antalya

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Antalya'ya 400 milyon euroluk turizm yatırımı!

Antalya'nın duayen turizmcilerinden Akay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akay Okudur, yeni turizm projesi için 400 milyon euro kredi arıyor.

Hacıbektaş'ta icradan 958 bin 920 TL'ye satılık bina!

Hacıbektaş İcra Dairesi; Nevşehir Hacıbektaş, Bala Mahallesi, Hanbağı Mevkii'nde yer alan tarla ve binayı 3 Kasım 2014 günü saat 14:00 - 14:05 arasında satışa çıkarıyor.

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Hacılar’da dönüşüm başladı!

Hacılar’da dönüşüm başladı. Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, göreve geldikleri günden itibaren tüm eksiklikleri ve yapılacak olan çalışmaları tespit ettiklerini Hacılar'ın çehresini değiştireceklerini söyledi.

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Akay Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

Zilin çalmasına 12 gün var Hacıbayram’da okul yok

Hacıbayram Mahallesi’nde atıl halde bekleyen Yahya Galip Kargı İlkokulu’nun yıkılması ve İsmet Paşa İlkokulu’nun da bir derneğe tahsis edilmesiyle mahalleli, çocuğunu gönderecek okul bulamadı. Bölgeye en yakın okulun 2 kilometre uzaklıktaki Seğmenler İlko

Hac ve umre turizmine 2.3 milyar harcanacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İnanç Turizmi 2014 Raporu'na göre, Türkiye'den kutsal topraklara hac ve umre için gideceklerin bu yıl yapacağı harcama 845 milyon euroyu yani yaklaşık 2.3 milyar lirayı bulacak...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap Kura Sonuçları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 30 adet konut; 04 Ağustos 2014 – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında satışa sunuldu. TOKİ Amasya Gümüşhacıköy Kuraları bugün gerçekleşecek...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap Kuraları 2014!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 30 adet konut; Kura Yöntemi ile Satışa 04 Ağustos 2014 – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında satışa sunuldu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap kura çekilişi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Amasya Gümüşhacıköy 2. Etap toplukonut uygulaması kapsamında 30 adet konut; Kura Yöntemi ile Satışa 04 Ağustos 2014 – 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında satışa sunuldu...

Hacı Akay Okudur Camii antalya Haberi

Hacı Akay Okudur Camii antalya

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenigün Mahallesi'nde Hacı Akay Okudur Camii'nin ibadetine katıldı. Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" diye konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Başkan Uysal, 1964'te Hacı Hüseyin Semani'nin yaptırdığı ve geçtiğimiz yıl vatandaşların yardımları ve Hacı Akay Okudur'un maddi ve manevi destekleriyle yenilenen Hacı Akay Okudur Cami'nin ibadete açılışı nedeniyle gerçekleşen törene katıldı. 

Yenigün Mahallesi'nde bulunan caminin açılışında Antalya İl Müftülüğü'nden kısa bir süre önce emekliye ayrılan Osman Artan, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddisi Uysal, hayırsever iş adamı Akay Okudur ve pandemi nedeniyle sınırlı sayıda mahalle sakini katıldı. Başkan Uysal, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Muratpaşa'nın Türkiye'nin suç oranı en düşük yerlerinden biri olduğundan bahsetti. Bunun, 'salih amel' üzerine...