06 / 05 / 2024

Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi ne zaman açılacak

Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamd olsun böyle bir mührün vurulmuş olması bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Burada bizim medeniyetimizin inşallah bir mührü olan bu mescidimiz, camimiz var" dedi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G5 Real Estate Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Hafız Hamandı, Bassam Afıfı,  Hassan Bubtaına,  Majd Jamal Nasuli ve Mohamad Tarek Afıfı ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli'de dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini dava açtı!

‘Riskli alan’ ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm izni çıkarılan Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu kararın iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Kentsel dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini avukata vekalet verdi.

Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi ne zaman açılacak Haberi

Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi ne zaman açılacak

Rize'deki temasları kapsamında Kıble Dağı'nda yapımı tamamlanan Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi'nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamd olsun böyle bir mührün vurulmuş olması bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Burada bizim medeniyetimizin inşallah bir mührü olan bu mescidimiz, camimiz var" dedi.


Açılış töreni için Kıble Dağı'na gelen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkında efsaneler anlatılan Kıble Dağı üzerinde, merhum Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Efendi'nin emekleriyle oluşturulmuş mütevazı bir mescit bulunduğunu anımsattı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buraya gelip gidenler için ihtiyaca cevap veren bir mescit değildi, daha sonra hemşehrilerimin de özellikle ısrarları neticesinde bazı hayırsever kardeşlerimin de destekleriyle güzel bir mimari olsun istedik, çünkü bizim kadim medeniyetimiz estetiği öne çıkarmış ve bu estetikle de tarihe mühürler vurmuştur. Şimdi Kıble dağında da hamd olsun böyle bir...