19 / 05 / 2024

Hacı Höbek

Hacı Höbek

Metsan Grup, yeni pazar arayışına odaklandı. Gerçekleştirdikleri üretimle Türkiye'de yeterli pazara ulaştıklarını vurgulayan Metsan Grup Genel Müdürü Hacı Höbek, artık tamamen dış pazara odaklandıklarının altım çizdi.

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Ekim ayı iş ilanlarını güncelledi. Bu kapsamda 81 ilde iş başvuruları hızlandı. İŞKUR aracılığıyla 141 bin kişi yeni iş sahibi olacak. Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik, tıp teknisyeni...

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

2023 bekçi alımı ne zaman? 1250 çarşı ve mahalle bekçi alımı başladı mı? İşte bekçi alımı başvuru şartları!

Çarşı mahalle bekçi alımı gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. 1250 çarşı ve mahalle alımına dair sorular hız kazandı. İşte 1250 çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Şimşek ve Hüseyin Erhan Çevre ortaklığında kuruldu.

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Şahin Ayfer Höbek tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,  yapımına devam edilen kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi, toplumun ihtiyacına cevap verecek tüm sosyal donatılarıyla hızla sürüyor.

Hacı Höbek Haberi

Hacı Höbek


Metsan ve Metkom markalarıyla çelik döküm ve karbon zenginleştirme üretimi yapan Metsan Grup, yeni pazar arayışına odaklandı. Gerçekleştirdikleri üretimle Türkiye'de yeterli pazara ulaştıklarını vurgulayan Metsan Grup Genel Müdürü Hacı Höbek, artık tamamen dış pazara odaklandıklarının altım çizdi. Her iki firmalarının da üretimlerinin yüzde 25'ini ihraç ettiğini bildiren Höbek, ihracatı artırmak için yeni pazar arayışı içinde olduklarını kaydetti. Höbek, "Irak, İran ve Mısır'a ihracatımız devam ediyor. Gürcistan ve Azerbaycan için de çalışmalarımız var" dedi. 



Dünya...